Een uniek hotel

Posted by

Ben je opzoek naar een mooie en rustige omgeving? Wij bieden de ultieme plek om tot rust te komen in het mooie Twente. Elk mens heeft soms een uitje nodig en dat kan niet beter dan bij ons in het rustige dorpje. Alle stress kun je bij ons weg laten halen en genieten van de mooie natuur.

Waarom kiezen voor een hotel in de Lutte?

In ons dorp is gezelligheid sterk aanwezig. Je kunt jezelf zijn bij ons en niemand kijkt je raar aan. De mensen genieten van de vrijheid en de natuur en iedereen is er welkom. Veel mensen hebben vaak last van stress en willen even ertussen uit. Dat moment dat je even weg bent van iedereen en het drukke leven even op een lager pitje zet. Bij ons kom je tot rust. In de Lutte heb je veel fietspaden, met mooie routes door de omgeving. Het Lutterzand is ook een aanrader waar je lekker door heen kunt wandelen, fietsen ect. In ons dorp zijn vele restaurantjes waar je heerlijk kunt eten. Tijdens een tussenstop van een mooie avontuurlijke route, kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie. In ons dorp hebben we een klein en gezellig plein. Op dit plein is van alles te beleven en zijn er altijd veel toeristen. Vanuit het plein kan doormiddel van een pad doorwandelen naar een mooi bos.

 4 sterren

Ons dorp heeft een geweldig hotel met maar liefst 4 sterren. Ons hotel is gevestigd in de Lutte. Naast kwaliteit bieden wij ook kwantiteit. Wij geven je de rust die je verdient. Vele activiteiten spelen zich af in de Lutte. Er is altijd iets te beleven in ons mooie dorp en hotel. Wie wilt er nou geen kijkje nemen in ons mooie dorp. Het is een zeer moderne omgeving, maar nog met haar oude geschiedenis. Ons 4 sterren hotel geeft je een kijkje wat er allemaal te beleven is in de Lutte en laat je tot rust komen.

Ben je erg benieuwd naar ons mooie plekje in de Lutte? Neem dan snel een kijkje op onze website: https://www.wilmersberg.nl/hotel-de-lutte . We zien je graag!

https://www.wilmersberg.nl/