Op vakantie en ik neem mee

Posted by

Wat neem je allemaal mee op vakantie? Een goede vraag waar veel mensen altijd even lang over moeten nadenken. Heb jij je lijste al geschreven en alles ingepakt? Vergeet dan niet deze dingen ook nog even in de auto te gooien voordat je vertrekt! 

1. Puzzel beokjes

Als je ene lange rit voor de boeg hebt wil je uiteraard wel iets te doen hebben zodat je je niet gaat vervelen tijdens de reis. Daarom moet je altijd voldoende ontspanning en puzzel boekjes meenemen. Zeker als je ook kinderen meeneemt op reis is het belangrijk om iets mee te nemen zodat ze zich even zelf kunnen vermaken.

2. Vlieger

Eenmaal aangekomen op je punt van bestemming wil je natuurlijk ook wel iets actiefs te doen hebben zodat je echt dat vakantie gevoel krijgt. Daarom raden we je ook zeker aan om een leuke vlieger mee te nemen. Een stuntvlieger of een matrasvlieger bijvoorbeeld is leuk voor zowel jong als oud. Op kitesurge.com kun je snel een nieuwe vlieger kopen voor ieder niveau.

3. Camera

Wat je ook echt niet mag vergeten is je camera. Daar zul je nog veel spijt van krijgen als je dit pas ziet als je eenmaal bent aangekomen. Met een camera kun je de leukste kiekjes schieten en later nog terug kijken. Wil je nog een stapje verder gaan dan kun je ook een actioncam kopen en je spannende avonturen op beeld vastleggen.